Skip to main content

Lounas

MA – PE 10.30 – 15.00, hinta 12€
LA – SU 11.00 – 15.00, hinta LA 12,00€, SU 13,50€
Hintaan sisältyy lämmin ruoka, monipuolinen salaattivalikoima, leipä, levite, ruokajuomat sekä jälkiruoaksi kahvi, tee tai kaakao. 

Hyödynnämme keittiössämme satokauden kasviksia ja suosimme aina kotimaista. Arvostamme myös paikallisia tuotteita, esim. muikku tulee aina mahdollisuuksien mukaan paikallisilta kalastajilta.  Laatu ja raaka-aineiden alkuperä on meille lähellä sydäntä. Teemme ruokaa rehellisesti ja rakkaudella, maku on meillä pääasia ja meillä ei jää nälkä isommallakaan ruokahalulla!

Meillä ryhmäsi syö sujuvasti ja edullisesti ennakkotilauksella. Tutustu valikoimaan ja tilaa ruokailu ennakkoon: toppari@hotelliherkko.com tai 040 5528 897

Nyt on menossa viikko 50

Huomioi mobiililaitteella että katsot oikeaa viikkoa, mobiililaitteella ensimmäisenä näkyy aina viikot 3-23 vaikka menossa olisikin jokin muu viikko. Selaa siis mobiililaitteella alaspäin oikean viikkonumeron kohdalle.

Viikot 35, 39, 43, 47, 51

Maanantai
Broileri-kurpitsacurry
Nachos subreme con uunimakkara

Tiistai
Muikkuvuoka
Palapaisti                                                 Fetakasvispihvit

Keskiviikko
Kanaviillokki
Savujuustomureke

Torstai
Cremé fraiche silakat
Valkosipulikassler

Perjantai
Broileri-pestolasagne
Raksamiehen makkarapata

Lauantai
Lohikeitto

Sunnuntai
Broileria Aura-kastikkeessa
Riistakäristys

Viikot 36, 40, 44, 48, 52

Maanantai
Kipparin tonnikalakiusaus
Jauhelihapuikot

Tiistai
Paprikabroileri
Nakkikastike

Keskiviikko
Lohimurekepihvit pinaattitäytteellä
Karjalanpaisti

Torstai
Hernekeitto
Broilerinkoivet paprikaisessa juustokastikkeessa
Pinaattilätyt
Pannari ja hillo

Perjantai
Koskenlaskijan silakkapaistos
Lasagnette

Lauantai
Lapinukonkeitto

Sunnuntai
Lohipata
Possun ulkofilé viherpippurikastikkeessa

Viikot 37, 41, 45, 49, 1

Maanantai
Kolmen sipulin broileri
Pyttipannu                                                      Kasvisgratiini

Tiistai
Kala-pekonigratiini
Kyljykset ja uunijuurekset

Keskiviikko                                                           BBQ-kanaa
Nakkipannu                                               Koskenlaskijan punajuuriröstit

Torstai
Sipuli-voimuikut
Kebabkiusaus

Perjantai
Rosmariini-broilerikiusaus
Aura-uunimakkara

Lauantai

Kermainen seikeitto

Sunnuntai
Tuoerejuustolla täytetty broileri
Härkää hapanimelä kastikkeessa

Viikot 38, 42, 46, 50, 2

Maanantai
Salsasei
Basilika-makkarastroganoff

Tiistai
Kesäkurpitsa-broilerivuoka
Lindströminpihvit

Keskiviikko
Kalaleike ja kylmäkastike
Kinkkupekonikiusaus

Torstai
Sitruuna-basilikabroileri
Kapen makaronilaatikko             

Perjantai
Aura-uunilohi
Punainen possupata

Lauantai
Savuporokeitto

Sunnuntai
Mantelikala
Sunnuntain uunikassler